Praktijk

Mondproblemen bij kinderen kunnen voorkomen worden.
Tot 18 jaar worden bezoeken aan de mondhygiënist vergoed vanuit de zorgverzekering.  
Bespaar vervelende discussies met peuters, kleuters, tieners of pubers en bel de mondhygiënist.

Mondhygiëne De Bres Tilburg

Het ontstaan van onze mondhygiënistenpraktijk…

Na haar studie in Nijmegen werkte Marieke de Bres in diverse tandartspraktijken en deed ze ervaring op als mondhygiëniste bij mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf 1993 werkte ze in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis op de polikliniek voor kaakchirurgie en bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde. In 1999 start Marieke de Bres de praktijk voor Mondhygiëne De Bres in het ETZ Elisabeth.

…en hoe het er vandaag de dag uitziet

Momenteel zijn er meerdere mondhygiënisten en ondersteunende medewerkers werkzaam in de praktijk. Indien een behandeling een complexere aanpak vergt, werken wij nauw samen met MKA-MIDDEN BRABANT en tandartsen uit de regio. Door onze multidisciplinaire opzet zijn wij de vaste mondhygiënist van het Instituut Verbeeten.

Behandelingen zonder angst

Zonder vrees een behandeling ondergaan

Onze praktijk kenmerkt zich door de persoonlijke, gemoedelijke en informele opzet. Dit vertaalt zich door naar de manier waarop het personeel omgaat met onze patiënten. Onze mondhygiënisten stellen zich zo flexibel mogelijk op en handelen te allen tijde naar de wensen van onze patiënten. Als team doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat patiënten bij hun vaste behandelaar terecht kunnen. Zowel voor een persoonlijk behandelplan, vragen als controles. We willen dat patiënten zich thuis voelen in onze praktijk en zonder vrees een behandeling bij een van onze mondhygiënisten ondergaan.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

Met onze preventieve mondzorg voorkomen we het ontstaan van gaatjes en tandvleesontstekingen. Mocht een patiënt met gebitsklachten rondlopen dan bekijken de specialisten van onze mondhygiënistenpraktijk de mogelijke oplossingen om ervoor te zorgen dat deze niet verergeren. Goede mondverzorging is belangrijk en verdient aandacht. In onze behandelkamers nemen wij dan ook uitgebreid de tijd om onze patiënten te behandelen. Jouw mond, onze zorg!

Afspraak maken?

Service voor een glimlach

Service voor een glimlach bij praktijk voor mondhygiëne de Bres

Onze mondhygiënisten dragen er zorg voor dat alle patiënten dag in dag uit op een correcte manier geadviseerd, behandeld en begeleid worden. Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 – 18:00 uur. Met uitzondering van donderdag, dan kunnen patiënten ook in de avonduren tot 21:00 uur bij ons terecht.