Praktijk

Het ontstaan van onze mondhygiënistenpraktijk…

In 1999 richtte Marieke Fasting-De Bres Mondhygiëne De Bres op. Na haar studie in Nijmegen werkte ze in diverse tandartspraktijken en deed ze ervaring op als mondhygiëniste bij mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf 1993 werkte ze in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis op de polikliniek voor kaakchirurgie en bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde. Later kreeg ze de mogelijkheid om haar eigen zelfstandige mondhygiënistenpraktijk te starten. Deze kans pakte ze met beide handen aan.

…en hoe het er vandaag de dag uitziet

Momenteel zijn er vijf mondhygiënisten en één praktijkmanager werkzaam in de praktijk. Indien een behandeling een complexere aanpak vergt, werken wij nauw samen met MKA en tandartsen uit de regio. Door onze multidisciplinaire opzet zijn wij de vaste mondhygiënist van het Instituut Verbeeten.

Zonder vrees een behandeling ondergaan

Onze praktijk kenmerkt zich door de persoonlijke, gemoedelijke en informele opzet. Dit vertaalt zich door naar de manier waarop het personeel omgaat met onze patiënten. Onze mondhygiënisten stellen zich zo flexibel mogelijk op en handelen te allen tijde naar de wensen van onze patiënten. Als team doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat patiënten bij hun vaste behandelaar terecht kunnen. Zowel voor een persoonlijk behandelplan, vragen als controles. We willen dat patiënten zich thuis voelen in onze praktijk en zonder vrees een behandeling bij een van onze mondhygiënisten ondergaan.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

Met onze preventieve mondzorg voorkomen we het ontstaan van gaatjes en tandvleesontstekingen. Mocht een patiënt met gebitsklachten rondlopen dan bekijken de specialisten van onze mondhygiënistenpraktijk de mogelijke oplossingen om ervoor te zorgen dat deze niet verergeren. Goede mondverzorging is belangrijk en verdient aandacht. In onze behandelkamers nemen wij dan ook uitgebreid de tijd om onze patiënten te behandelen. Jouw mond, onze zorg!

Service met een glimlach bij mondhygiënistenpraktijk De Bres

Onze mondhygiënisten dragen er zorg voor dat alle patiënten dag in dag uit op een correcte manier geadviseerd, behandeld en begeleid worden. Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 – 18:00 uur. Met uitzondering van donderdag, dan kunnen patiënten ook in de avonduren tot 21:00 uur bij ons terecht. Een service met een glimlach, daar staan wij voor!

Meer aandoeningen informatie over:

"Zeer klantvriendelijk, uitstekende behandeling, goede adviezen."

Beoordeeld met een 8,2 via Zorg Kaart Nederland

"Zeer goede ervaringen. Nooit problemen. Uitstekend."

Beoordeeld met een 8,5 via Zorgkaart Nederland

"Kundig geholpen, goed advies in een fijne omgeving."

Beoordeeld met een 9,2 via Zorgkaart Nederland

"Zeer toegewijd en professioneel. Flexibel in het maken van afspraken.

Beoordeeld met een 9,7 via Zorgkaart Nederland

Pin It on Pinterest