‘Dat moet je effe googelen’ is het antwoord dat ik kreeg toen ik mijn vriendin iets vroeg, waarop zij het antwoord niet wist. Want tegenwoordig vind je alles online. Of je nou op zoek bent naar een recept, je vraagtekens hebt bij iets technisch van je auto of als je symptomen van een eventuele keelontsteking die je bij jezelf ondervindt wilt controleren. Handig, maar wat nou als verschillende websites elkaar tegenspreken? Als de één ‘dit’ zegt en de ander ‘dat’. Wie moet je dan geloven?

Een witte lach niet alleen voor Celebs

De hoogste tijd om mijn brandende vragen over tandenbleken aan een specialist te stellen. Wat mij betreft is tanden bleken echt een uitkomst. Het geeft je mond een schone en frisse indruk en een mooie stralende witte lach. Tegenwoordig kan iedereen goed op foto’s verschijnen. Je hoeft echt geen filmster of bekende Nederlander te zijn. Witte tanden zijn voor iedereen mogelijk. Daarom heb ik mij hier de laatste tijd via Google in verdiept. Tóch loop ik nog steeds rond met een aantal ‘issues’. Want hoe schadelijk is een bleekbehandeling voor mijn tanden? Heb ik hier nou écht baat bij? En is een behandeling pijnlijk? Ik sprak Marieke de Bres van Mondhygiëne Oisterwijk en zij nam al mijn zorgen weg.

100% pijnloos en vakkundig bij Mondhygiëne Oisterwijk

En over het feit dat de behandeling pijnlijk is hoeven we ons volgens De Bres totaal geen zorgen over te maken. De behandeling is niet alleen pijnloos, ook betaalbaar en is zo gepiept. Zonder enige schade en pijn maken de mondhygiënisten in Oisterwijk je tanden witter en helderder. Ze controleren het gebit onder andere op tandvleesontstekingen en overmatig tandsteen. Dan brengen ze speciale gel aan op de tanden, vervolgens schijnen ze 8 minuten met een ledlamp op het gebit. Dit herhalen ze drie keer. “Binnen een half uur ben je weer buiten en verzekerd van een stralende mooie lach. Wij garanderen een professionele behandeling”, vertelt Marieke enthousiast.

Mijn ‘issues’ zijn verholpen

Ik ben om. Laat dat stralende gebit maar komen! Heb jij zelf nog vragen? Stel ze dan gerust aan een van de specialisten, door een mailtje te sturen.

Pin It on Pinterest